Modelspoorclub Maas & Waal

Wie zijn we?

Wat doen we?

Beurzen

Tips & Tricks

Al het andere

 

Het bestuur van de MSC Maas en Waal

 

 

 

Samenstelling

 

De Modelspoorclub Maas en Waal heeft een bestuur dat is samengesteld uit 5 leden en bestaat uit een voorzitter, een vicevoorzitter, een secretaris, een penningmeester en een bestuurslid. Bestuursleden nemen statutair voor drie jaren zitting in het bestuur en kunnen onbeperkt herkozen worden. Het bestuur vergadert circa 6 maal per jaar en roept jaarlijks in februari een Algemene Ledenvergadering bij elkaar.

 

 

 

Voorzitter

 

 

Voorzitter Edwin van Opstal is spoor N fanaat en heeft al een flinke staat van dienst in het bouwen van zeer natuurgetrouwe modelbanen in schaal 1:160, waaronder natuurlijk het prijswinnende Burg Oberlöwenstein.

 

 

 

Secretaris

 

 

Secretaris Eric Gerrits is tevens lid van de bouwcommissie van de Dülperbahn. Daarnaast heeft hij thuis een H0 baan in opbouw naar Duits voorbeeld, onder besturing van het programma Koploper.

 

 

Penningmeester

 

 

Penningmeester Wim Coeders draagt al een behoorlijk aantal jaren met succes zorg voor de financiële kant van de MSC Maas en Waal. Zijn modelspoorpassie ligt voornamelijk op het gebied van Nederlands materieel en in het digitaal besturen van de modelbaan door middel van  Koploper.

 

 

 

Vice voorzitter

 

 

Bestuurslid Bas Vrij is één van de trekkers van het project Stoomtram Maas en Waal. Bas beschouwt het zelf bouwen van huizen en andere kunstwerken als zijn ware passie. Het Nederlandse landschap ligt hem ook na aan het hart. Niet alleen zijn project Station Wadenoijen getuigde daarvan, maar ook de gebouwen van het Stoomtramproject.

 

 

 

Bestuurslid

 

 

Bestuurslid Gerrit van Neerbos bouwt mee aan de Dülperbahn in het clublokaal. Zijn interesse gaat uit naar techniek, digitalisering en het rijden met Koploper.

 

 

 

De MSC Maas en Waal is lid van de Nederlandse Modelspoor Federatie NMF.